program


Tirsdags TV – aviser, sko og høj cigarføring.

Tirsdags TV – aviser, sko og høj cigarføring.

Ringsted Arkiv viser tre film fra perioden 1936-1956, og stiller skarpt på nogle af Ringsteds driftige herrer, der var med til at danne rammerne for livet i Ringsted by.

DatoFilmen om Venstres Folkeblad blev optaget i 1936. Vi besøger avisens redaktion og følger dagbladets tilblivelse fra de første reportager, over sætteriet til trykkeriet, og slutter med avisdrengene, der bringer nyhederne ud.

Dernæst springer vi til 1942-46, hvor Herold Halle har filmet sit driftige skotøjsfirma. Et fremadstormende firma, ledet af mænd med høj cigarføring.

Vi slutter med filmen ”Livet i Lilleby” fra 1955-56. Fotografen er igen Herold Halle, men blikket er på hele Ringsted by. Filmen er fraklip fra den store Halle-film ”Vor egen by”.

Læn jer tilbage i sæderne og nyd de tre stumfilm. Det er nødvendig at købe billet på forhånd. Kaffe/the og kage er inkluderet i billetprisen. 

PÅ PLAKATEN


Tag dine venner, kolleger, familie, forening med på Holbæk Museum og og prøv Escape Room ‘Den gode Hensigt’.

Slægtsforskning er både inspirerende og frustrerende. Det kan være en stor glæde at finde spor med historier om ens familie.

Årets sidste offentlige søndagsomvisning finder sted første søndag i advent, og har naturligvis julen som tema. Vi kigger især på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.