Søren Mølstrøm: Sjov med Kunst for fædre og børn

Kære fædre!
Tag jeres børn med ind på Sorø Kunstmuseum den 20. november for der kommer historiefortælleren Søren Mølstrøm og digter skøre røverhistorier om malerierne på museet sammen med jer og jeres børn. OG BEMÆRK: de har fået lov at lyve om alle malerierne på museet. Intet er for skørt! Alle historier er tilladte :)

Arrangementet er støttet af projektet Far for Livet, der arbejder for at skabe stærke relationer mellem far og barn. Læs mere om Far for Livet her: https://www.farforlivet.dk/om/

Vælg billetter


 

Om Kunst ud til Folket: Til daglig rejser Søren landet rundt og laver sjov med finkultur sammen med hans kunstnergruppe Kunst ud til Folket. De snakker med skulpturer, lyver om malerier og synger og rapper til installationskunst. Men det sjoveste er når børn og forældre selv er med til at finde på historierne, for så plejer det at blive virkelig skørt. Og det er netop dét, de skal den 20. november, når vi får besøg af Søren og hans guitarist. Men de giver da nok også et lille nummer fra dengang, de sang popsange om museets malerier sammen med Kandis-Johnny. Hør selv: https://www.youtube.com/watch?v=7EZaHbSZlYw&t=0sBilletter:

Børn: gratis

Voksne: gratis ved betalt entré til museet eller med klubkort.

I må gerne booke en billet, så vi ved, hvor mange der ca. kommer med på dagen. 

Udsolgt

Venue


Sorø Kunstmuseum Storgade 9
4180 Sorø, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google