program


JULELEGEKONCERT: Tigertræning

JULELEGEKONCERT: Tigertræning

Mellem jul og nytår inviterer vi igen til en musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien!

Onsdag den 28. december byder kvartetten Tigertræning på en legekoncert, hvor børn og voksne vil opleve, hvordan musik, historie og bevægelse spiller sammen. Alle kan være med!

I må meget gerne booke en gratis billet nedenfor så vi ved, hvor mange…  Læs mere

DatoTid:

Kl. 11-12

Billetter: 

Børn: gratis.

Voksne: gratis. Inkluderer ikke entré til museet

 

Aldersgruppe: alle kan være med, men egner sig rigtig godt for børn i alderen 2-9 år.

 

Tigertræning er et pædagogisk bevægelseskoncept udviklet af Idrætspædagog Lise Steffensen. Koncerten indeholder bevægelseshistorier, samarbejdslege, kamplege og tumlelege.

Børn, pædagoger og forældre bliver aktivt indraget til koncerterne og får altid nye ideer til leg, musik og bevægelse med hjem.

Tigertræning har de seneste år rejst rundt i Danmark, Tyskland, Grønland og Færøerne og undervist og underholdt mange børn, familier og institutioner. Har blandt andet samarbejdet med Københavns Kommunes bevægelsesteam, Red Barnet og Mary Fonden, Egedal Kommune, Helsingør Kommune - Kronborg Fortæller.

Tigertræning Legekoncert har spillet steder som Samsø børnekulturfestival, Viften i Rødovre, Islands Brygge Kulturhus, Musik over Præstø Fjord, Arctic sound Festival og mange andre.

PÅ PLAKATEN


Mellem jul og nytår inviterer vi igen til en musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien! Onsdag den 28. december byder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.