program


Fem fantastiske film

Fem fantastiske film

Se filmene når du vil.

DatoFå adgang til de fem film:

Bag Lolas øjne. En dokumentar om stenalderpigen Lola fra Lolland-Falster og de hemmeligheder hendes DNA gemmer. Museum Lolland-Falster.
Film. Spilletid: 16:39

Et menneskes besættelse. En fortælling om dilemmaer under Danmarks besættelse med udgangspunkt Nyvang. Filmen er ikke egnet for børn under 15 år. Oplevelsescenter Nyvang.
Film. Spilletid: 11:02

Fra nobel til nazist? En digters fald. Historien om Valdemar Rørdam og hans tid på Malergården i Odsherred. Museum Vestsjælland.
Film. Spilletid: 13:03

Kamma. H.C. Andersens ledestjerne. En film om Kamma Rahbek, livet i Bakkehuset og hendes helt særlige forhold til H.C. Andersen. Frederiksbergmuseerne.
Film. Spilletid: 12:59

Tættere på stjernerne. En film om universets uendelighed og Observatoriets betydning for dansk og international astronomi. Observatoriet i Brorfelde.
Film. Spilletid: 17:05

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.