program


BILLEDER MED BABY: Ikonernes verden

BILLEDER MED BABY: Ikonernes verden

Årets sidste Billeder med Baby finder sted fredag den 25. november og står naturligvis i julehøjtidens tegn. Vi dykker ned i vores helt særlige ikonsamling og fokuserer på de mange kærlige billeder af Jomfru Maria med Jesusbarnet.

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et…  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Billeder med Baby er en omvisning i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.

 

Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.

 

Priser

Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.

Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.

 

Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!

Aktuelt


Årets sidste offentlige søndagsomvisning finder sted første søndag i advent, og har naturligvis julen som tema. Vi kigger især på de mange afbildninger af Jesusbarnet og Jomfru Maria, der findes i vores smukke ikonsamling. Omvisningen er gratis ved betalt entré eller med klubkort, men for at vi har en idé om, hvor mange der deltager, må du meget gerne reservere en gratis billet nedenfor.

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Det er nu igen muligt at opleve det traditionsrige arrangement Afternoon Tea i Fuchsiahaven i Sorø, når Akademihaven danner rammerne for teselskabets afholdelse tredje år i træk.
kl. 12 og kl. 16

PÅ PLAKATEN


Søndag den 5. februar er allersidste chance for at opleve vores roste særudstilling 'Harald Giersing - modernismens fortællinger.' Det markerer…

Kom med på omvisning i Sct. Bendts Kirke ved Martin Pavon

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.